marți, 11 decembrie 2012

"007: Coordonata Skyfall" pe poziţia de lider în top box office-ul nord-american


Topul celor 10 filme cu cele mai mari incasari din box office-ul nord-american din weekendul acesta


Ultimul film din seria ''James Bond'' ocupa prima pozitie in top box offce-ul nord-american in weekendul trecut detronand ultima pelicula din franciza "Twilight", dupa informatiile publicate de compania Exhibitor Relations.




 Cel de-al 23-lea lung metraj din seria ''James Bond'',  007: Coordonata Skyfall a obţinut încasări de 11 milioane de dolari de vineri până duminică, pentru cel de-al cincilea weekend de proiecţie pe marile ecrane.








 
 Pe locul al doilea s-a situat pelicula "Cinci eroi de legendă/ Rise of the Guardians", noua animaţie lansată de studiourile DreamWorks, care prezintă câteva versiuni originale despre unele dintre miturile copilăriei, aceasta inregistrand incasari de 10,5 milioane de dolari.
Pe locul al treilea este situata ultima parte din seria  "Twilight", intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", regizata de Bill Condon  cu incasari de 9,2 milioane de dolari.




Ultimul film regizat de Steven Spielberg " Lincoln" în care rolul principal este interpretat excelent de britanicul Daniel Day-Lewis, s-a plasat pe locul al patrulea, cu încasări de 9,11 de milioane de dolari.
Pe locul cinci gasim  lungmetrajul "Viaţa lui Pi/ Life of Pi", turnat în 3D, in care vedem povestea unui tânăr naufragiat indian, Pi, care încearcă să supravieţuiască pe o plută, în compania unui tigru bengalez. Cu incasari de 8,3 milioane de dolari si  regizat de talentatul Ang Lee.
 "Mereu în offside/ Playing for Keeps", comedia romantica in care joaca Uma Thurman, Catherine Zeta-Jones şi Gerard Butler, a debutat pe locul al şaselea, cu încasări de 6 milioane de dolari.
Animatia "Ralph Strică-Tot/ Wreck-It Ralph" a studiourilor Disney care prezintă un personaj dintr-un joc video, obişnuit să facă gafe, nu prea iubit, dar care decide să devină un super-erou, s-a situat pe poziţia a şaptea, cu încasări de 4,9 milioane de dolari.
 Filmul de acţiune "Red Dawn" ocupa locul opt cu inacasari de 4,3 milioane de dolari, fiind un remake al peliculei cu acelaşi titlu din 1984. Este prezentata povestea unui grup de adolescenţi americani care se organizează pentru a încerca să îşi salveze oraşul invadat de soldaţi nord-coreeni.
  "Zborul/ Flight", regizată de Robert Zemeckis, drama in care il gasim pe actorul Denzel Washington care joacă rolul unui pilot de avion, s-a menţinut pe locul al nouălea, cu 3,1 milioane de dolari.
  "Ucide-i cu tandreţe/ Killing Them Softly", în care Brad Pitt aduce pe marele ecran universul lumii interlope din Boston, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 2,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu