luni, 10 decembrie 2012

Pamela Anderson datoare la fisc peste 370.000 de dolari




Starul canadian Pamela Anderson datoreaza o fabuloasa suma de peste 370.000 de dolari fiscului american pentru neachitarea taxelor si impozitelor pentru anul 2011.







Internal Revenue Service/ IRS, a oferit informatii, potrivit unor documente, ca actrita canadianca are de achitat suma de 259.395,75 de dolari, reprezentând taxe neachitate pe anul 2011.La aceasta suma  se mai adauga o alta, data public de statul american California, in valoare de 112.118,90 dolari care reprezinta impozite pe care le are de achitat in acest stat, informeaza TMZ.com.
Astfel ca Pamela Anderson are de platit nici mai mult nici mai putin suma de 371.514,65 dolari.
Oricum nu este pentru prima data cand canadianca are probleme cu IRS-ul, pentru ca in anul 2009 a fost emisa o somaţie de plată pentru suma de 1,7 milioane de dolari. În plus, la un moment dat, numele ei a apărut în "Topul 500 al datornicilor la fisc" din statul California.
In varsta de 45 de ani, actrita si fotomodel, s-a facut cunoscuta pe sticla prin interpretarea de roluri in seriale de televiziune precum  "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.", cariera ei cunoscand o reala ascensiune cand starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.
De curand, spre deliciul fanilor, actrita a postat o poza provocatoare pe contul sau de Twitter imbracata intr-o lenjerie foarte sexy aratand intr-o forma fizica de invidiat.

Cum arata vedeta din "Baywatch" la varsta de 45 de ani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu