marți, 12 februarie 2013

Samsung GALAXY Xcover 2 , smartphone-ul care fotografiaza si sub apa

   Samsung Electronics Co, Ltd, a lansat Samsung Xcover 2, un telefon mobil inteligent creat special pentru exploratori si toţi cei interesaţi de un dispozitiv mobil durabil, cu capabilităţi esenţiale specifice unui smartphone.

  GALAXY Xcover 2 este creat pentru a rezista celor mai ostile condiţii în aer liber, indiferent dacă utilizatorul se află la muncă sau la joacă. Este prevăzut cu protecţie împotriva prafului şi nisipului şi rezistă la apă până la o adâncime de un metru timp de 30 de minute (certificat IP67). Utilizatorii pot fotografia acum sub apă apăsând direct tasta foto, pot ţine bine aparatul cu ajutorul curelei de susținere şi nu este nevoie să se îngrijoreze dacă scapă telefonul pe jos întrucât posibilitatea de blocare a capacului bateriei oferă protecţie suplimentară.

      Smartphone-ul are datele Google map pre-descărcate, un GPS + GLONASS îmbunătăţit, care scurtează detectarea semnalului de satelit cu până la 20% pentru urmărirea mai precisă a locaţiei utilizatorului, iar echiparea cu blitz LED a aparatului foto poate fi folosita drept lanternă. Dispozitivul are o baterie cu capacitate de 570 ore (1700 mAh).
În plus, aplicaţia Cardio Trainer Pro ajuta utilizatorii să își atingă obiectivele de fitness, prin crearea unui program de training adaptat și verificarea progresului.
Display-ul WVGA viu colorat, de 4 inci (100,8 mm), oferă unghi vizual clar şi extins, aparatul este dotat cu o camera principală de 5 megapixeli şi camera video frontală VGA, Bluetooth® 4.0 (capabil să detecteze dispozitive la distanţe de 50 de metri) şi procesor dual core de 1GHz.


 Samsung GALAXY Xcover 2 rulează Android™ 4.1 (Jelly Bean) care permite tranziţii mai rapide şi mai fine pe ecran şi oferă o interfaţă îmbunătăţită pentru utilizator, datorită panoului de notificare mai uşor de utilizat. Fiind un telefon premium Samsung Android™, dispozitivul este dotat cu o serie de caracteristici şi servicii inovatoare pentru a crește performanţa şi experienţa de utilizare.
Intuitivul Motion UI percepe mişcările utilizatorului, astfel că întoarcerea telefonului activează profilul silențios; datele pot fi sincronizate, iar back-up-ul poate fi făcut cu S-Cloud; S Voice permite utilizatorilor să controleze telefonul prin utilizarea vocii, permiţând vizualizarea prognozei meteo săptămânale, a numărului de contact căutat sau chiar fotografierea în timpul apelului. Funcția Best Shot recomandă cel mai bun cadru dintr-o serie de fotografii; dacă utilizatorul se uită la ecran, funcția Smart Stay reduce luminozitatea în consecinţă. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de toate beneficiile Samsung Hubs, inclusiv de cele mai recente versiuni ale Readers Hub, Video Hub, Game Hub şi Music Hub.
Caracteristici tehnice:

Network
 HSPA 14.4/5.76    900/2100
EDGE/GPRS      850/900/1800/1900
Procesor
 1 GHz dual-core
Display
 100.8mm(4.0”) WVGA(480 x 800) TFT
OS
Android 4.1 (Jelly Bean)
Cameră foto
Main(spate): 5 megapixeli, cu auto focus și blitz LED
Sub(față): VGA camera
Buton direct camera foto
Video
H.264, MPEG‐4, H.263, VC‐1, Divx/Xvid, Sorenson Spark, WMV7, WMV8
Înregistrare/ Redare: 720p
Audio
MP3, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, AMR‐NB, WMA, FLAC, WAV, MID, IMY, AC3
Music Player cu SoundAlive
Căști 3.5mm
Funcții & Servicii
Samsung Apps
Samsung Kies /Samsung Kies Air
Samsung TouchWiz
Samsung Hub
- Game Hub
- Readers Hub* / Music Hub* / Video Hub*
Samsung ChatOn
Samsung AllShare Play
Motion UI, Smart Stay, Best Shot, S Voice, S Cloud, Cardio Trainer Pro*
Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude
Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies
Google Plus, YouTube, Google Talk,
Google Places, Google Navigation, Google Downloads
Protecție
Certificat IP67
Capac baterie, curea de susținere
GPS
A-GPS
Glonass
Conectivitate
Bluetooth® v 4.0
USB 2.0
WiFi 802.11 b/g/n
Wi-Fi Direct
Senzor
Accelerometru, Digital Compass, Proximity
Memorie
4GB User memorie + 1GB (RAM)
microSD (up to 32GB)
Dimensiuni
130.5 x 67.7 x 12 mm, 148.5 g
Baterie
Baterie standard, Li-ion 1,700mAh

Sursa:Incomemagazine.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu