luni, 17 decembrie 2012

Topul artistilor cu cele mai mari incasari din turnee internationale



     Este stiut faptul ca veniturile cele mai mari ale unui artist de talie internationala sunt din turneele de mare anvergura.
Pe primul loc in top 25, in acest an, cu cele mai mari încasări de pe urma unui turneu internaţional, se afla...
Madonna. Regina muzicii pop a colindat întreaga lume cu turneul  “MDNA” care i-a adus încasări  de 228,4 milioane de dolari.
Pe locul doi in top 25 este  Bruce Springsteen, care a reuşit să strângă din turneul “Wrecking Ball Tour” 199,3 milioane de dolari.
Incheie in primele trei pozitii in top 25  Roger Waters, fost membru al grupului Pink Floyd, cu 186,4 milioane de dolari obţinute din turneul mondial “The Wall Live”.
Pe  locul patru cu încasări de 147,3 milioane de dolari se afla compania canadiană Cirque Du Soleil cu Turneul “Michael Jackson: The Immortal World Tour”, urmat de Coldplay a obţinut locul cinci cu suma de 147,1 milioane de dolari.
Topul continua cu  continuă cu  Lady Gaga (124,8 milioane de dolari), Kenny Chesney & Tim McGraw (96,4 milioane de dolari), Van Halen (54,4 milioane de dolari), Jay-Z & Kanye West (46,9 milioane de dolari) şi Andre Rieu (46,7 milioane de dolari).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu