sâmbătă, 8 decembrie 2012

Top 5 filme de weekend




 Alex Cross (2012)


Alex Cross este un detectiv al naibii de bun, scos pe sticla din romanele lui  James Petterson, interpretand rolul lui Tyler Perry. Acesta isi demonstreaza abilitatile cand trebuie sa investigheze crimele unui ucigas in serie care este fost militar din fortele special, fascinat sa provoace durere si foarte meticulos.
Cei doi devin protagonistii unui joc de-a soarecele si pisica cu implicatii extrem de personale pentru detectiv care este impins la limitele moralitatii.
Filmul este regizat de cel care a facut si Fast & Furious, Rob Cohen care uneste pentru aceasta pelicula si pe Matthew Fox si Rachel Nichols.



Why Stop Now (2012)


O comedie inedita in care il regasim intr-un rol principal pe binecunoscutul Jesse Eisenberg, un student pasionat de pian care isi are mama internata intr-un centru de reabilitare. Viata lui cunoaste o turnura spectaculoasa insa, cand intr-o zi in care isi vizita mama este luat ostatec si tarat intr-o serie de intamplari de catre un dealer de droguri.
Pelicula este regizata de Phil Dorling si Ron Nyswaner in care ii mai intalnim si pe Melissa Leo si Tracy Morgan.









Pentru fanii genului SF si ai actritei Milla Jovovich, Retribution continua seria de succes inspirata din jocul video cu acelasi nume ''Resident Evil'' creat de Capcom. Un film plin de actiune si scene spectaculoase mai ales pentru cei care au posibilitatea de al urmarii in format 3D. Regizorul Paul W.S. Anderson (The Three Musketeers) alaturi de producatorul executiv Martin Moszkowicz (The Three Musketeers, Resident Evil: Afterlife) reunesc pentru aceasta pelicula alaturi de Milla Jovovich si pe Sienna Guillory, Wentworth Miller si Jensen Ackles.






In regia lui Robert Lorenz, drama Trouble with the Curve ne prezinta povestea unui impresar de baseball (Clint Eastwood) care odata cu trecerea timpului isi pierde din sclipirea pe care o avea odata. Fiica lui insa il convinge sa plece intr-o vanatoare de talente in Atlanta. Alaturi de Clint Eastwood ii mai regasim si pe Amy Adams si pe Justin Timberlake.








Lawless (2012)

Un film regizat de John Hillcoat inspirat din adevarata poveste a faimosilor raufacatori fratii Bondurant. Lawless este un film cu  gangsteri americani din timpul prohibitiei americane. Cei trei frati Boundurant se ocupa cu alcool de contrabanda si le merge binisor. Asta pana cand un nou serif vine in oras, acesta aplicand o noua lege letala si corupta. Hotarati sa lupte pentu ceea ce  le apartine, cei trai frati nu se lasa intimidati si se inarmeaza pornind la lupta cu fortele corupte ale legii pentru a stabilii cine stapaneste si conduce tinutul cu cel mai mare trafic de bautura din lume.
In pelicula ii intalnim pe  Tom Hardy, Jessica Chastain, Gary Oldman, Shia LaBeouf si Mia Wasikowska.





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu