duminică, 9 decembrie 2012

O Dacie a viitorului?


      Barfele ca va aparea un model sport al Daciei Logan sunt tot mai des auzite. Cred ca toti romanii ar fi incantati sa conduca si sa vada, pe strazile din tara si nu numai, un model al masinii noastre autohtone care sa concureze cu marci de renume. Nu de putine ori am intalnit tot felul de machete si idei, schite si inovatii care mai de care mai interesante despre cum ar putea arata Loganul viitorului ,dar cea care vreu sa v-o prezint chiar a castigat un prim loc in topul preferintelor mele.
Design agresiv, linii mai evoluate si o motorizare demna de putine secunde cand vine vorba de prins 100 km la ora, este ceea ce mi-as dorii pentru viitorul Daciei.





Ramane de vazut ce ne va aduce anul 2013 pentru Dacia noastra. Poate ca vom fi si noi prezenti la salonurile auto cu o limuzina Dacia sau un model sport nu numai cu masini Low Cost.






 Cine stie poate ca francezii de la Dacia pe viitor ne vor impresiona cu o restilizare agresiva si ne vom putea bucura si de modele mult mai spectaculoase, dar pana atunci vom ramane doar cu ideile si imaginilor celor pasionati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu