miercuri, 20 februarie 2013

Topul celor mai ieftine televizoare 3D

Sa-mi cumpar sau nu un televizor 3D? ... Merita oare investitia?

    Odata cu aparatia tehnologiei 3D, lumea divertismentului redata prin imagini a devenit cu adevarat spectaculoasa. Conceptul 3D devine din ce in ce mai popular in lumea intreaga, iar acest lucru contribue la performanta televizoarelor de ultima generatie.
Un prim top 5 al celor mai ieftine televizoare de acest gen  ale caror preturi sunt cuprinse intre 1800 lei si 2400 lei ar fi urmatorul de mai jos.
Preturile si promotiile aferente cat si alte date tehnice mai complete ale fiecarui televizor se regasesc in link-urile din descrieri. 



LED 3D Samsung 32EH6030, 80 cm, Full HD 

   Daca va doriti experienta cinematografica la voi acasa si nu aveti prea multi bani acest televizor  LED 3D Samsung 32EH6030 este cea mai buna alegere.
Pro: Prinde toate posturile digitale + HD
Filmele full blu ray se vad excelent
Prin meniu mai are optiuni ca - motion plus si led motion plus
Sunet de calitate(SRS, egalizator), clar si puternic - 2X10W down firing
Conversia 2D-3D se face foarte usor din telecomanda . Practic te poti uita la orice in 3D . De recomandat sa fie minim 720p ( emisiuni tv , stiri etc . ) Conexiune net(cablu)
Player incorporat
Rama subtire
Vine cu 2 perechi de ochelari .
Contra: Nu are 3D HyperReal Engine ca modelele mai scumpe. Acum sa nu va asteptati la cine stie ce minunatie de 3D, dar in primul rand aveti un televizor LED Full HD care va da posibilitatea sa va bucurati si de tehnologia 3D la un pret extrem de atractiv.




 LED 3D LG 32LM611S, 81 cm, Full HD 

   Acest televizor LED 3D LG 32LM611S se remarca prin caracteristici foarte bune impreuna cu un raport calitate pret excelent. Diagonala de 81cm, suportul FullHD si posibilitatea de conversie a imaginilor 2D in 3D il recomanda pentru a fi achizitionat.
La pretul pe care il are foarte scazut in comparatie cu alte 3D-uri, pe lângă funcția 3D  și restul tehnologiilor pe care le inglobează are și un design elegant cu o ramă subțire și o grosime de doar 3,55 cm deoarece este un LED. Tunerul digital DVB-T, DVB-C este  și el prezent și deja poate fi considerat standard la orice tv mai nou.
Calitatea imaginilor atat 2D cat si 3D este excelenta, mai ales la posturile in format HD.Nu necesita achizitionarea de decodor HD TV gaseste singur aceste posturi.

Pro:
  • design atractiv,
  •  conexiune RJ45,
  • smart tv,
  • conversie 2D în 3D,
  • Full HD , LED
  • 4 perechi de ochelari 3D ce nu necesită baterii
  • preț bun
  • suport DLNA
Imagini de calitate 2D,3D,HD
Convertirea posturilor HD de la 2D la 3D excelenta mai ales transmisiile sportive.

Contra: Nu este smart Tv 


  LED 3D Samsung 32ES6100, 80 cm, Full HD

  O scurta comparatie calitate-pret propulseaza acest model de televizor in primele 5 televizoare Full HD pe care le recomand celor care vor sa experimenteze noua tehnologie 3D chiar din propria locuinta. Cu televizorul LED 3D Samsung 32ES6100 descoperiti o noua lume de divertisment social, personalizat, la dvs. acasa, prin functia Smart Hub de la Samsung si trei noi servicii minunate. Family Story va permite sa distribuiti fotografii speciale, mesaje si evenimente catre persoanele dragi. Intre timp, copiii pot primi divertisment si educatie cu ajutorul functiei Kids. Puteti, de asemenea, sa va mentineti in forma si sa va gestionati antrenamentul utilizand functia Fitness. Prin accesul la un continut minunat, prin selectia de aplicatii Samsung Apps, prin navigarea pe web, Skype si prin multe alte functii, puteti experimenta divertismentul la cote maxime la dvs. acasa.
 Pro: Posturile HD se vad impecabil
Imagine clara
Usor de folosit in functia de smart tv
Are 1Gb memorie interna
Se instaleaza/dezinstaleaza usor programele din smart
3D-ul de calitate
Diagonala super ok pentru o camera normala  
Conectarea la un router wireless
Serviciul de actualizare al softului e foarte bun
Functiile programabile au meniuri intuitive si usor de folosit
Contra: Necesita o tastatura wireless intrucat cu telecomanda e greu de lucrat pe netpentru cine isi dorest sa interactioneze mai mult.


  LED 3D LG 32LM620S, 81 cm, Full HD

  O alegere de top este LED 3D LG 32LM620S, un LED FullHD 1080p in tehnologie EDGE.  Utilizeaza ochelari pasivi pentru separarea imaginilor, spre deosebire de Samsung, care utilizeaza ochelari activi sincronizati cu TV-ul.  
Smart TV cu web browser cu flash si suport pentru tastatura si mouse
Este compatibil cu telecomanda Magic Control, care trebuie achizitionata separat. Fiind compatibil cu un mouse wifi va puteti descurca si fara aceasta telecomanda.
- USB Player si DLNA player cu suport DTS.
 tuner digital DVB-C / DVB-T / DVB-S: interesanta faza cu DVB-S adica tuner digital pentru satelit
- 4 porturi HDMI: din care unul pentru ARC (Audio Return Channel) si unul pentru PC
 - 3 porturi USB: marcate HDD, USB Host si USB App
 - un port LAN: conectare la internet si player DLNA
 - WiFi Ready: adica se poate conecta si wireless in retea printr-un adaptor WiFi pe USB
- iesire digitala optica
DVR – Digital Video Recording: se pot inregistra emisiuni pe suport extern prin USB


 LED 3D Samsung UE40EH6030WXBT sau 40EH6030, 101cm, Full HD

   Ca lider de piata Samsung si-a demonstrat capabilitatea de a face televizoare foarte calitative, iar daca vrei un TV 3D ieftin dar si capabil in acelasi timp cea mai buna recomandare este acesta, LED 3D Samsung UE40EH6030WXBT.
 Pro:imagine clara
3d half sbs, half ou compatibil
vede HDD de 500gb, citeste aproape toate fisierele video existente pe piata, adauga subtitrare,
compatibil 100% cu nvidia 3dvision prin Nvidia 3dTV play (chiar daca nu folosesc cablu dedicat HDMI 1.4)
 - Jocuri 3d + iso Blu Ray3d prin CyberLink Power DVD 12
- ochelari activi-incomparabil mai buni decat cei pasivi (permit imaine clara 3d fara sacrificarea rezolutiei -lucru care se intampla la produsele LG, la acestea imaginea 3d parand interlaced).
 - Reda MKV-uri 3D (Half SBS si Half Ou), desigur cu decodare de sunet DTS. Din telecomanda se comuta pe tipul de 3D iar TV-ul face (contopeste) imaginea in 3D si efectiv efectul este real, cu imagini ce ies din ecran, senzatia de profunzime este ok.
- AllShare prin platforma DLNA, prin retea cu fir (RJ-45) sau wireless.
- Incarca subtitrarea direct din MKV, chiar si pentru MKV-urile 3D! (am gasit si MKV-uri la care nu a luat subtitrarea insa se poate extrage sau trebuie verificat de ce nu incarca)
- Are optiunea (foarte importanta dupa mine) Motion Plus.
- 2 perechi de ochelari incluse
- Nu am observat sa aiba backlight clouding
 Contra: - Nu are SMART
- Are doar un singur USB
- Nu are intrare VGA (D-SUB), pentru cine nu are laptop/desktop cu HDMI/DVI
- Nu are intrare audio jack pentru intrarea HDMI 1 (DVI). In cazul folosirii ca si monitor. Trebuie setata placa de sunet sa redea sunetul pe HDMI (nu-i complicat insa sunt sigur ca da bataie de cap multora).

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu