luni, 4 februarie 2013

Samsung Galaxy Tab 2 P5100 o Tableta de Top Review

Samsung Galaxy Tab 2 P5100  o tableta de Top din clasa Premium

SUPER PRET + CADOU TELEFON SAMSUNG DUAL SIM ( verifica oferta actualizata accesand linkul )


    Din moment ce utilizatorii au inceput sa fie atrasi tot mai mult de tablete, producatorii si-au indreptat atentia spre aceste  device-uri si in prezent exista o varietate foarte mare de modele pe piata. Insa mare parte din tabletele existente pe piata sunt de o calitate indoielnica, fiind produse de firme fara experienta in domeniu. Pentru a evita astfel de situatii, recomandat  este sa alegi un brand in care poti avea incredere. Iar unul dintre cele mai cunoscute branduri  la ora actuala este Samsung.
   Una dintre tabletele de top a celor de la Samsung este tableta Samsung Galaxy Tab2 P5100 care vine dotata cu un display de 10,1 inci si ecran protejat de Corning Gorilla glass, cu un design foarte elegant, conceput special pentru a oferi o experienta placuta la atingere. Masoara in acest sens 256 mm lungime, 175 mm latime si doar 9,7 mm grosime. De asemenea cantareste in jur de 580 grame. Display-ul tip PLS TFT are o diagonala de 10,1
inci si o rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Desi imaginile sunt destul de clare, ecranul nu e din pacate Full HD. Vine in schimb insa cu tehnologiile Capacitive Multi-Touch si Corning Gorilla glass.
Tableta vine cu ultima versiune de Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), fiind dotata cu un procesor Dual-Core la o frecventa de 1 GHz iar memoria RAM este de 1 GB. Galaxy Tab2 P5100 are urmatorii senzori: Gyro, accelerometru pentru rotirea UI (user interface), senzor pentru lumina ambientala, busola digitala si are suport pentru filme codate in DivX si XviD. De asemenea tableta este dotata cu A-GPS, astfel ca o puteti folosi in situatiile in care nu stiti unde va aflati.
Un alt aspect foarte interesant pentru aceasta tableta este memoria flash interna de 16 GB ce poate fi extinsa cu inca 32 GB prin folosirea unui card MicroSD. Pe langa cele peste cca 350.000 de aplicatii ce le puteti gasi pe Google Play, tableta vine cu urmatoarele aplicatii preinstalate: Readers Hub, Music Hub, Game Hub, Video Hub, Gmail, YouTube, GoogleMaps, Google Search si altele.
La capitolul multimedia, Samsung Galaxy Tab2 P5100 sta foarte bine. Tableta are o camera de 3 MP in spate cu flash LED, iar in fata o camera VGA. Pe partea de fisiere suportate, tableta suporta urmatoarele fisiere audio MP3, AAC, AC-3, AMR, FLAC, MID, WMA, WAV, OGG; iar la capitolul fisiere video suportate: AVI, MPEG, WMV, 3GP, MP4, FLV, MKV, si multe altele. De mentionat ca pe acest Galaxy Tab2 P5100 se pot viziona filme la rezolutii FullHD (1080p la @30 fps) sau HD (720p la @30 fps).
Pe partea de conectivitate, tableta este dotata cu un port USB 2.0, bluetooth v3.0 si WiFi 802.11 b/g/n. Pentru cei care doresc sa acceseze internetul prin stick de la Orange sau RDS/RCS, va anunt ca merge fara nicio problema, setarile fiind simple, iar daca nu reusiti va recomand sa sunati la ei pentru a va ajuta.
Tinand cont de bateria de Li Ion la 7000 mAh al acestei tablete Samsung Galaxy Tab 2 P5100, puteti sa va destindeti pana la 9 ore de utilizare. O autonomie de lucru impresionanta in conditiile in care putini rivali din aceasta clasa IT se pot lauda cu o autonomie asa mare.
 Samsung Galaxy Tab2 P5100 isi merita banii cu desavarsire, are un procesor care face fata tuturor jocurilor si aplicatiilor, memorie RAM suficienta si o memorie interna care va elimina gandul spatiului de stocare limitat (16 GB integrata + posibilitate de extindere la 32 GB prin adaugarea unui card microSD de 32GB).reusita.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu