joi, 21 februarie 2013

Cea mai Noua muzica de Top comerciala Romaneasca

Melodii noi de la Alex Mica,  Yenna, Diana Matei, Roy White & Ryssa...

 

           Alex Mica - Save my heart

   Dupa ce a anuntat ca se inscrie in competitia pentru Eurovision 2013 si apoi s-a retras din cauza programului, Alex Mica publica piesa cu care intentionase sa participe: "Save my heart".
"Save my heart" este compusa de Alex Mica, Dony, The Kid si Laurentiu Duta (echipa 1AM) si reprezinta continuarea
piesei 'Breathe" dar si a intregii povesti de dragoste.
Piesa este lansata in colaborare cu Mr Sax, bine cunoscutul saxofonist care a lucrat si cu Alexandra Stan la "Mr Saxobeat", single ce a facut furori in intreaga lume si partenerul de scena al lui Alex.




Yenna - Lullaby

   Trupa Yenna a lansat cel de-al doilea single al proiectului . Avand feed-backul pozitiv al primului single" Luna Llenna " care a fost bine primit de public, trupa incepe sa creasca, ocupandu-si locul in industria muzicala.
 Cel de-al doilea single - Lullaby, este o poveste de dragoste pe ritmuri usor orientale,  pastrand insa ritmul muzicii actule , piesa compusa de Alegra Mendez.
 Plini de energie, entuziasti si increzatori, componentii trupei Yenna declara:
 " Suntem foarte multumiti de produsul final, pentru noi inseamna foarte mult si speram ca si cei care asculta aceasta piesa sa se lase purtati de aceste ritmuri ! "



Diana Matei - Ma Ma He

   Diana Matei ne prezinta o super piesa cu care are de gand sa participe la Eurovizion 2013. Noul single se numeste “Ma Ma He” si suna foarte bine! 
 Cariera ei muzicala incepe de la 13 ani, in urma unei preselectii de la Palatul Copiilor, a fost aleasa pentru a participa in cadrul unui turneu la Venetia. Inca de atunci cariera muzicala era singura sa optiune. Au urmat firesc Liceul de Muzica, Conservatorul si un Doctorat in muzica. Si pentru ca isi doreste sa devin un artist complet, anul acesta a fost admisa si in cadrul ATF. Impreuna cu un vilonist, Marian Cleante, si un chitarist au pornit in turnee in diversele colturi ale lumii.       


        Roy White & Ryssa - Tu amor

 Casa de discuri independenta Voices Media lanseaza primul single din anul 2013 si in acelasi timp un nou proiect muzical ''Roy White & Ryssa'', format din doi tineri ambitiosi, muncitori, devotati si care au si studii muzicale.
Roy White (pe numele sau real Marius Balint), are 33 de ani fiind pianist,trompetist si compozitor.A studiat la Liceul de Muzica "George Enescu" din Bucuresti si ulterior a activat in trupele Fernet si Anoma.In 2009 a participat la festivalul "Cerbul de Aur" reprezentand Mexicul alaturi de solista Marcela Cruz.Dintre reperele importante din cariera sa mai amintim si colaborarea cu Alexandra Craescu, dar si faptul ca a lucrat alaturi de Dan, componentul trupei de la Fly Project.
Ryssa (sau Larisa Popeti), este nascuta in Lugoj si are 23 de ani. Canta de la varsta de 11 ani, tot atunci incepandu-si activitatea intr-o formatie locala. De la varsta de 14 ani a inceput sa compuna piese, avand aparitii atat la tv cat si la radio si participand la numeroase festivaluri si evenimente. A studiat 3 ani de zile vioara la Scoala de Arte Frumoase "Filaret Barbu" din Lugoj si apoi a facut ore de canto in particular timp de un an.
Piesa "Tu Amor" este o compozitie a celor doi artisti, fiind produsa, inregistrata, mixata si masterizata la Super Sound Studio (inginer de sunet: Costin Milon). Melodia are numeroase influente muzicale menite sa alunge monotonia si sa treaca ascultatorul prin diverse stari de spirit.



            Northway - Come To Me

Baietii de la Northway, adica Sergiu si Adi, au lansat de curand o noua piesa .Piesa se numeste “Come To Me” si a fost compusa impreuna cu Eberhard Cristian (Electric Pulse).Melodia are in spate o poveste de dragoste, pe care baietii o transpun foarte bine prin versuri. Cei doi au mai multe piese de dragoste, precum : “Pana La Cer” sau “Hello Hello” care a fost o colaborare cu baietii de la Deepcentral, iar apoi un remix tot la aceasta piesa cu o cantareata renumita din Polonia,  Gosia Adrzejewicz.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu