joi, 14 februarie 2013

Cea mai Noua muzica de Top comerciala Romaneasca


  DeepSystem lanseaza “Don’t go”, o piesa pentru fanii lor cu ocazia Valentine’s Day. Piesa a fost realizata in colaborare cu Andy M., unul din producatorii JHaps Records.
DeepSystem a devenit un nume de referinta in industria muzicala odata cu hitul “Mr Dj”. In continuare au confirmat cu hiturile “Arabesque” si “Your love”. Succesul nu a intarziat sa
apara, fiind singura trupa din Romania ce au sustinut zeci de concerte in teritorii precum Albania, Grecia , Croatia, Kosovo.
Au avut onoarea de a fi invitati in cadrul concursului EuroVision 2010 din Albania unde au sustinut un concert inedit prin care si-au impresionat fanii cu piesele din repertoriul propriu.
Trupa DeepSystem este o prezenta constanta in topurile radiourilor din teritoriile mai sus amintite, fiind in continuare cautati pentru a sustine concerte.
  Dupa colaborarea cu Kamelia, DJ Asher si ScreeN au de aceasta data pentru noi primul lor single in colaborare cu nimeni altul decat fratele Kameliei, George Hora. Piesa se numeste ''Ultima oara'' si suna foarte bine, in ciuda mesajului din versuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu