marți, 8 ianuarie 2013

Topul celor mai ieftine tablete cu Andoird



   La cumpararea unei tabletă ieftine trebuie sa tineti cont de  anumite aspecte. În primul rând trebuie avut grijă ca ecranul tabletei să fie acoperit cu sticlă și nu cu plastic. Plasticul se zgârie ușor și păstrează urmele de grăsime. În al doilea rând trebuie să urmăriți tipul procesorului. Un procesor vechi, puțin performant, nu va afișa fluid  interfața grafică și nu va putea rula multe din aplicațiile din Google Play.
Celelalte specificații trebuie și ele verificate astfel încât să nu se situeze sub o anumită limită.
Am selectat o serie de tablete ieftine, pe care le puteți achiziționa. Topul este profund subiectiv și este alcătuit după impresiile personale și nu după specificațiile hardware și preț. Fiecare model vine cu diverse compromisuri de natură tehnică, deci sa nu le raportați la modelele high-end.


    


   Google Nexus 7 este cea mai performantă tabletă de 7 inci, accesibilă la preț mai mult decât atractiv. Tableta cu chipset NVIDIA Tegra 3 Quad-Core 1.2GHz, 1GB DDR3, 16GB, Wi-Fi și Android 4.1 costă în Statele Unite ale Americii circa 199 de dolari. În România o puteți găsi la diferite preturi (verifica link). Vă recomand modelele cu 16GB sau 32GB spațiu de stocare. Nexus 7 nu are slot SD iar 8GB nu sunt suficienți.






    Allview Alldro Speed DUO,  disponibila sub mai multe branduri, ea vine cu un procesor Cortex A9 Dual-Core la 1.5GHz cu 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi și sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean si are un pret (verifica link)  mai mult decat rezonabil.







  Tableta Allview Speed City SuperSlim este un model mai ieftin decât Allview Alldro Speed DUO, cu o diferența de 100 lei la aceleasi performante ( de altfel si preferata mea, vezi video). Tableta Allview Speed City SuperSlim este dotată cu procesor Cortex A9 Dual-Core la 1.5GHz, tactat la frecvența de 1,5 GHz, 1GB DDR3, 8GB memorie flash, Wi-Fi. Tableta, cu un preț mai mic cu 100 de lei, rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.





     E-BODA IMPRESSPE3D E200 este doata un procesor Cortex A8 la 1.2GHz, 1GB memorie DDR3 și 8GB memorie flash. Ecranul de 7 inci este de tip capacitiv multi-touch și are o rezoluție de 800×480 pixeli. Pretul (verifica link) este extrem de avantajos.









   Tableta Vonino Luna poate fi catalogată ca un adevărat chilipir pentru cei care nu sunt pretențioși. Modelul este dotat cu un cu procesor Cortex A8 1.0GHz și dispune de 512MB memorie RAM DDR3. Pentru un pret (verifica link) extrem de mic, utilizatorul beneficiază de un ecran de 7 inci cu rezoluție 800 x 480  pixeli și un modul Wi-Fi pentru a se conecta la internet. Tableta Vonino Luna ruleaza sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu