vineri, 4 ianuarie 2013

Serial nou: ''Transporter: The series''




   
   Masini tari, femei frumoase, urmariri spectaculoase fac ca acest serial nou sa fie incadrat in categoria serialelor de top care incep 2013.
 Serialul este o productie engleza franco-canadiana de actiune-aventura bazata pe trilogia "Transporter" a lui Luc Beson si Robert Mark Kamen. 
 De ce spun asta? Simplu, pentru ca aceasta serie urmeaza evenimentele si conceptul celebrei trilogii. Mai pe intelesul tuturor Frank Martin, fost agent CIA, este un curier profesionist conducător auto independent pentru închiriere, care va livra orice, oriunde - fără întrebări - pentru prețul corect. 




  El are la baza meseriei lui  trei reguli personale esentiale, dar pe care sfarseste sa le incalce mai tot timpul. Chris Vance joaca acest rol, rol original jucat de Jason Statham.
  Alaturi de el in rol principal feminin o intalnim pe actrita maghiara Andrea Osvárt care ii organizeaza misiunile. In serial mai dam si de actorul francez François Berléand care joaca rolul Inspectorului Tarconi singul actor importat din celebra trilogie.
Prima serie contine 12 episoade pentru s-a alocat un buget total de  43 milioane de dolari, sau 30 de milioanede euro. 
Premiera pentru Romania a fost pe 4 ianuarie anul acesta la HBO Romania ( on-line fiind disponibil primul episod din 18 decembrie, 2012 ).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu