joi, 3 ianuarie 2013

Sergiu Nicolaescu a incetat din viata


Regizorul a încetat din viaţă la spital, la 82 de ani. Romania pierde un om care a facut istorie!

 

"Eu am să plec,dar nu am să mor niciodată"-Sergiu Nicolaescu-

 

   Regizorul fusese internat la Spitalul Elias din Capitală, unde fusese operat de peritonită pe 28 decembrie. El a fost operat pe cale laparoscopică, de către echipa chirurgicală a Spitalului Elias. "Intervenţia chirurgicală a fost impusă de evoluţia clinică din ultimele 24 de ore, în contextul afecţiunii digestive cronice benigne cunoscute", s-a arătat într-un comunicat de presă al Spitalului Elias. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Elias, peritonita localizată cu punct de plecare apendicular a fost descoperită intraoperator şi a fost rezolvată laparoscopic.
 "Intervenţia chirurgicală a decurs fără incidente, pacientul fiind transferat în compartimentul postoperator pentru continuarea îngrijirilor", au mai precizat reprezentanţii spitalului. Tot ei anunţaseră, cu o zi înainte de operaţie, că regizorul a fost internat în 26 decembrie, pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută, şi urmează tratamentul medicamentos corespunzător.
Cu o săptămână înainte de internare, Sergiu  Nicolaescu a căzut în timp ce se îndrepta spre garajul său, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat câteva coaste.
Astazi insa, din pacate, Sergiu Nicolaescu a decedat la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias.
"În ultimele 48 de ore, în evoluţia domnului Sergiu Nicolaescu au apărut complicaţii cardiace şi pulmonare severe care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat şi care au condus la deces azi, 3.01.2013, ora 8.20", spun in comunicatul de presă cei de la Spitalul Elias.

Mare pacat, astazi Romania a pierdut un om care a facut istorie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu