luni, 21 ianuarie 2013

Reducere Allview Alldro 3 Speed Duo o tableta romaneasca de top


Allview Alldro 3 Speed Duo beneficiaza si de o reducere de 200 de lei

(acceseaza link pentru a vedea pret)

   Allview Alldro 3 Speed Duo o tableta destul de buna la un pret destul de rezonabil. Are difuzoare duale, aderenta bună a carcasei şi o grosime de 10 mm. Tableta cântăreşte 608 grame şi foloseşte aluminiu drept material pentru carcasa si plastic în zona antenei wireless. În ceea ce priveşte hardware-ul, gadgetul vine cu un ecran IPS LCD HD de 9.7 inch, cu rezoluţie de 1024 x 768 pixeli şi aspect ratio 4:3.
    Allview Alldro 3 Speed Duo rulează sistemul Android 4.0.3 folosindu-se de un procesor Cortex A9 dual core de 1.5, un chipset AML8726MX cu GPU Mali 400 MP dual core. Mai are  1 GB RAM DDR3  şi 16 GB memorie internă. Procesorul are 3 moduri de funcţionare: normal, la 1200 mHz, Power Save la 800 MHz şi Performance la 1500 MHz. Aflaţi că acest device nu dispune de GPS şi de Bluetooth, dar are slot microSD, suporta conectivitate 3G prin dongle ataşat şi are suport WiFi b/g/n și nu în ultimul rând conector HDMI.
   Allview Alldro 3 Speed Duo dispune de două camere de 2 megapixeli, una frontală şi una în partea din spate. Tableta suportă  video Full HD, iar ca baterie are o unitate Li-Polymer de 5900 mAh, care asigură cam 5-6 ore de funcţionare, sau 440 ore de standby.
   Browserul web şi tastatura merg super bine. Gmail, Play Store şi toată suita de aplicaţii Google funcţionează fără probleme pe acest device, care vine la pachet cu Bitdefender Mobile Security, plus o aplicaţie News, una Notes şi Office Suite, pentru editarea documentelor de tip Office. Ce este de apreciat cel mai mult la acest device e că el se mişca fără probleme şi că nu are parte de lag, un design reusit si un pret atractiv.
Urmariti si review-ul de mai jos al acestei tablete facut de George Buhnici care poate fi destul de elocvent in luare unei decizii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu