vineri, 28 decembrie 2012

Vanzari de top de la Samsung pentru 2013



Samsung estimează pentru 2013 vânzări de top de 500 milioane de telefoane!!!



 Nu mai este un secret pentru nimeni că ierarhia producătorilor de telefoane mobile s-a schimbat extrem de rapid. Samsung domină topurile, modelele companiei acoperind orice dorință a utilizatorilor. Samsung oferă de la telefoane foarte ieftine, accesibile publicul larg până la modelele cu proiector încorporat sau cele foarte scumpe, adevărate demonstrații tehnologice.
 Pentru anul viitor, Samsung estimează că va vinde în 2013 aproximativ 500 de milioane de telefoane mobile din care 390 de milioane de exemplare vor fi smartphone-uri. Cererea pentru telefoane cu funcții de bază este tot mai mică iar acest lucru se reflectă în estimările Samsung.
Numai 120 de milioane de telefoane mobile cu funcții de bază vor fi vândute în anul 2013. Cifrele Samsung arată că unul din 14 oameni vor cumpăra în 2013 un telefon Samsung dacă ne raportăm la populația de peste 7 miliarde a globului.
 Compania coreeană mușcă fără milă din felia finlandezilor de la Nokia ce se văd nevoiți să se restructureze. Anul acesta, Samsung a vândut 420 de milioane de telefoane pe o piață ce a trecut de un miliard de unități.

Modelul etalon al coreenilor este smarphone-ul Samsung I9300 GALAXY S3 ce poate fi achiziționat în România la prețuri de aproximativ 2200 lei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu