miercuri, 19 decembrie 2012

Topul celor mai puternici 12 tineri din lume





   Binecunoscuta revista Forbes a publicat, recent, topul celor mai puternice persoane de pe planetă, un clasament în care au intrat doar 71 de oameni (reprezentând cei 7,1 miliarde de locuitori ai planetei). Printre aceștia se regăsesc și mulți tineri, care au puterea și influența de partea lor. 
Cine sunt cei 12 tineri magnifici?






        Mark Zuckerberg si Priscilla Chan
SEO, FACEBOOK - VARSTA: 28 DE ANI
În mai, investitorii erau ameţiţi când cel mai mare site de social media al lumii a devenit o companie publică: „Cât de sus va merge?”. Asta se intampla insa atunci, atunci. Oferta publică iniţială a Facebook a fost un dezastru, iar capitalul său rămâne mult sub cei 38 de dolari per acţiune. Averea personală a lui Zuckerberg a scăzut de la 17,5 miliarde de dolari la mai puţin de 14 miliarde. Dar tipul încă realizează cifre impresionante: Facebook a ajuns la 1 miliard de utilizatori în octombrie (cifra care este drastica contestata, dar pe tema asta insa intr-un alt topic). În mai, s-a căsătorit cu prietena sa de vreme îndelungată, Priscilla Chan. 



                              Kim Jong-Un
LIDER SUPREM, COREEA DE NORD - VARSTA: 29 DE ANI
Cel mai tânăr fiu al „Iubitului Conducător” Kim Jong-Il a preluat conducerea Regatului Eremit după moartea tatălui său în decembrie 2011, dar unii observatori externi se întreabă dacă nu cumva unchiul Jang Song-Thaek, care e mai în vârstă, conduce din umbră. În teorie, „Tovarăşul de Briliant” Kim Jong-Un are un control absolut asupra celor 24 de milioane de cetăţeni din izolatul stat nuclear. Fotografii prin satelit arată un mesaj nou construit, lung de jumătate de kilometru, cioplit într-un deal din provincia Ryanggang.



                           Sergey Brin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu