luni, 17 decembrie 2012

Sony Yuga, telefonul cu 3 GB de RAM    Sony vrea sa fie lider de top  pe piața mobile iar prezența unui super-telefon ar fi bine venită pentru imaginea companiei japoneze. Potrivit ultimelor zvonuri care circula in media online, Sony nu se va lasa batuta atat de usor in razboiul pentru ocuparea primelor locuri in topul smartphone-urilor high-end. Daca informatiile care circula in acest moment despre urmatorul flagship japonez se adeveresc, atunci si Apple si Samsung vor trebuii
sa se ingrijoreze si sa investeasca mai mult in cercetare decat in marketing si procese.
Noul telefon de top de la japonezi Sony Yuga va integra un chipset Samsung Exynos 5 quad-core, 3GB memorie RAM, 128GB spațiu de stocare și o cameră de 16 megapixeli. Yuga va fi un telefon de dimensiuni considerabile odată ce diagonala ecranului este evaluată la 5 inci.
Super dotari pentru un telefon cu sistem de operare android, dar intrebarea mea este ce as putea face cu 3 GB de RAM pe un Android cu 128 GB spatiu de stocare si oare ce pret va avea un asemenea gadget ???  Sa speram ca, daca se va adeverii, cei de la Sony vor avea raspunsul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu