sâmbătă, 22 decembrie 2012

Noile ecrane flexibile de top de la Samsung




   Cei de la Samsung continua sa uimeasca prin dezvoltare si inovatie cu noile ecrane flexibile de top pentru telefoane, televizoare si panouri publicitare. Astfel ca noile ecrane vor avea diagonale de dimensiuni cuprinse intre 5.5" si 55". Inginerii de la Samsung
isi vor prezenta noile surprize la târgul de electronice CES 2013, programat să aibă loc în perioada 8 - 11 ianuarie în oraşul american Las Vegas.
Printre  modele smartphone de ultimă generaţie şi televizoarele OLED, Samsung va prezenta şi o nouă generaţie de ecrane flexibile, cu dimensiuni începând de la 5.5" pentru cele rezervate telefoanelor inteligente şi urcând la un impresionant  55 inch în cazul celor mai spaţioase modele rezervate pentru televizoare şi panouri publicitare.
 
   Ecranul flexibil pentru smartphone măsoară 5.5" şi suportă rezoluţie HD, corespunzătoare unei densităţi de 267 ppi. Rezoluţia ecranului de 55" pentru televizoare nu a fost dezvăluită, dar ştim despre acesta că deşi este flexibil într-o anumită măsură, nu poate fi rulat asemenea unei coli de hârtie pentru transport.
 Anul 2013 ne-ar pute aduce dispozitive de top cum ar fi  tip eReader care pot fi pliate asemenea unei cărţi, sau telefoane cu ecran extensibil, ce oferă o suprafaţă de lucru mai mare decât ar permite dispozitivul în mod normal. Şi televizoarele OLED ar putea lua într-un viitor nu foarte îndepărtat forma unei folii flexibile, ce poate fi atârnată sau chiar lipită de perete precum un tapet. Urmariti umitoarea rezistenta a noilor ecrane in clipul video.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu