luni, 10 decembrie 2012

Google Apps nu va mai fi gratuit


     
     Google anunta ca suita sa Google Apps nu mai este gratuita pentru firmele cu sub 10 angajati pentru utilizatorii noi, dar va ramane insa gratuita pentru cei vechi. Astfel ca cine va vrea sa utilizeze aplicatii precum Gmail, Docs și Drive va trebui sa plateasca un abonament anual de 40 de euro pentru fiecare utilizator al firmei.

    Cei de Google mai afirma ca noii clienții vor putea beneficia și de servicii complete de suport, iar pentru utilizatorii individuali aplicațiile rămân gratuite.
 Suita Google Apps cuprinde aplicații precum Gmail, Calendar, Drive, Docs, Sheets, Slides, Sites și Vault și a fost lansată în 2007 sub numele de Google Apps. Serviciile erau până în anul 2011 gratuite pentru firmele cu mai puțin de 50 de utilizatori, de acum câteva luni erau gratuite doar pentru firmele cu sub zece utilizatori, iar acum și acestea vor trebui să plătească.
Cu un abonament anual de 40 de euro pentru fiecare utilizator la cele 5 milioane de firme care folosesc in prezent  suita Google Apps rezultatul este...faceti si voi calculele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu