joi, 27 decembrie 2012

Cea mai subtire tableta din gama Allview


Cea mai subtire tableta din gama Allview atat la dimensiuni cat si la pret


  Tableta Allview Alldro Speed S GPS este una dintre putinele tablete (si unul dintre putinele produse din ziua de azi, daca e sa generalizez), despre care pot sa afirm ca a fost proiectata cu o atentie deosebita, o atentie asociata cu specificatii de top la un pret modic. Designul compact (191 x 118 x 9 mm si 330 de grame) face din Tableta Allview Alldro Speed S GPS o tableta de top comoda si usor manevrabila.
Finisajele sunt de cea mai buna calitate - materialul fin din care este realizata carcasa se simte foarte placut la atingere si nu atrage amprentele, iar imbinarile sunt si ele realizate cu maiestrie. Partea frontala este dominată de ecranul capacitiv de 7 inch si 800*480 pixeli, incadrat de o ramă neagra. camera acestui produs nu este una foarte reusita - e doar VGA;
Interiorul carcasei gazduieste o platforma hardware performanta cu procesor Cortex A8 de 1,2GHz si 512 MB DDR3. Spatiul de stocare pentru aplicaţii este de 4 GB si poate fi extinsa pana la 32GB;
Interfaţa originala s-a dovedit nu doar practica, ci si placuta din punct de vedere estetic, iar navigarea pe internet se face de asemenea in conditii de nota 10.
Urmariti mai jos in review descrierea acestei minunate tablete, pretul insa specificat in clip este mult mai mare decat cel real la momentul actual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu