sâmbătă, 1 decembrie 2012

Mare ospat de Ziua Nationala a Romaniei



         Ca in fiecare an de Ziua Nationala a Romaniei iubitii nostrii primari se intrec in a ne delecta papilele gustative cu tot felul de preparate si feluri care mai de care mai gustoase.
Ca sa fiu elocvent incerc sa va exemplific si ceea ce am afirmat.

             Meniu: - fasole ( nu de oarecare ci numai de-aia boabe), ca felul intai dupa parerea mea,
                         - sarmale ( acum sa nu credeti ca sunt si pline de carne si cu putin orez), este felul doi.
                         - tuica fiarta ( ajuta in caz ca va innecati cu vre-un fel de mancare ), asta face parte din lista de bauturi.




      In afara de meniul de gustari mai avem si meniul care cuprinde defileri, fanfare si mini-concerte, acum dupa bugetele fiecarei primarii.
      Pentru al 12-lea an consecutiv, sectorul 2 se declara pregatit sa-si cinsteasca cetatenii de Ziua Nationala. Reprezentantii primariei au numarat 67.200 de sarmale ce vor fi servite gratuit tuturor bucurestenilor prezenti la marea manifestare dedicata Zilei Nationale a României. Lânga sarmale, doritorii vor putea primi si tuica fiarta, tot cu portia, la cele 20 de corturi care vor fi amenajate în toate cartierele din sector.
      In sectorul 6 până la ora 19.00, sunt anunÅ£ate, astfel, recitaluri de muzică populară ÅŸi uÅŸoară (Taraf Cleante, IonuÅ£ Ro-mania, Florin Grigore, Aurelian TemiÅŸan) în Parcul Drumul Taberei, în timp ce, la CrângaÅŸi, scena va fi dedicată exclusiv folclorului.
     Totodată, bucureÅŸtenii vor putea vizita monumentul Arcul de Triumf sâmbătă, 1 Decembrie ÅŸi duminică, între orele 12.00 ÅŸi 18.00.
      Ce sa va mai zic, pofta amatorilor.


     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu